Tamo je nekad vodila Justina: Selena i The Weeknd na dejtu!

Selena i njen dečko The Weeknd su definitivno par koji svuda privlači najviše pažnje već mesecima, a u petak su odlučili da se pojave zajedno na neobičnom dejtu – u komičnom klubu u Holivudu!

Naime, u takvim klubovima ili restoranima moguće je gledati nastupe raznih komičara ili mađioničara, a na slici koju je Laugh Factory klub postavio vidi se koliko Sel i Abel uživaju, smeju se i sede zagrljeni pored nekoliko ljudi.

U vreme dok su njih dvoje bili tamo nastup su imale i “2 Broke Girls” zvezde, i upravo devojka iz te grupe Tacarra Williams je podelila video sa Selenom na svojoj Facebook stranici uz opis “Rekla mi je da sam zanimljiva”. Selena očigledno jako voli ovakva mesta jer ovo nije prvi put da je snimljena tamo – nekada se tu nalazila sa Justinom Bieberom tokom njihove veze ali i sa prijateljem Harryjom Stylesom.

Date night at the Laugh Factory with The Weeknd and Selena Gomez

Објава коју дели Laugh Factory (@laughfactoryhw) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zvezda filma "Descendants" otkriva: Selena Gomez mi je najveći uzor!

3 thoughts on “Tamo je nekad vodila Justina: Selena i The Weeknd na dejtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.