Šteta: Nick Mara napustio bend PrettyMuch!

Nažalost, opšte je poznato da se svaka grupa kad-tad raspadne ili ostane bez nekog člana, a baš to se dogodilo i bendu PrettyMuch. Naime, u petak je grupa objavila da je nakon nekih veoma teških razgovora, član Nick Mara odlučio da napusti grupu kako bi preuzeo nove poduhvate kao pojedinac!

Ovaj bend — koji su prvobitno činili Nick Mara, Brandon Arreaga, Zion Kuwonu, Austin Porter i Edwin Honoret — zahvalio je svojim fanovima što su ostali uz njih u poslednjih šest i po godina: „Bez obzira gde Nick ide ili šta odluči da radi, mi ostali ćemo nastaviti da ga volimo kao brata i podržavaćemo ga kao porodicu na njegovom novom životnom putu!“ napisali su momci. „Ovo NIJE kraj za PrettyMuch. To je jednostavno novi početak gde vas konačno možemo nahraniti muzikom i sadržajem koje zaslužujete na naš način!”

S druge strane, Nick Mara je podelio izjavu u kojoj se zahvalio svojim bivšim kolegama iz benda što su bili sa njim „kroz uspone i padove“: „Došlo je vreme da se resetujem. Posle dugog razmišljanja, shvatio sam da vidim drugačiji pravac za sebe, da zaista uradim ono što je najbolje za mene. Ovo je bila najteža odluka koju sam morao da donesem i koja se odugovlači poslednjih godinu dana”, napisao je. Takođe, zahvalio je svojim bivšim članovima na „sjajnom razgovoru” i podršci njegovoj odluci: „Iako ću ići dalje bez grupe, ne želim ništa osim najbolje za PrettyMuch. Veza koju smo gradili godinama nikada se neće prekinuti, i znam da ćemo uvek biti kao braća.”

Iako je Nick napusatio grupu, PrettyMuch nastavlja dalje sa svojim avanturama, pa su tako momci objavili deo pesme „H2L“, koja je prikazala početak novog muzičkog putovanja. Video je završen porukom koja je upućena Nicku, a koja glasi: „Iako ćeš nedostajati, želimo ti samo najbolje. Nikada ne bismo mogli ništa od ovoga bez tebe“, napisala je grupa.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Simon više ne čeka povratak 1D: Prettymuch predstavili spot za svoj prvi singl!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.