“Ko smo mi”? TWICE predstavile trejler za svoj novi mini album “BETWEEN 1&2”!

Kpop grupa TWICE je u ponedeljak predstavila uvodni trejler za svoj novi mini album “BETWEEN 1&2”. U kratkom klipu, devojke su podeljene u tri različite jedinice — Pathfinder, Archive i Criptography — nakon što jedna od njih pita „Ko smo mi?“

Odatle, ako vam imena njihovih timova ne daju neku vrstu nagoveštaja, čini se da članice rade na nekoj ozbiljnoj špijunskoj letelici u visokotehnološkom bunkeru napunjenom napravama, oružjem i jednim umiljatim plavim plišanim medvedom. Takođe, ovaj projekat sa ukupno sedam pesama bi trebalo da bude objavljen 26. avgusta – predviđeno je da stigne direktno za petama njihovog četvrtog japanskog studijskog albuma “Celebrate”, koji je izašao krajem jula.

U međuvremenu, članica Nayeon je provela poslednjih nekoliko meseci promovišući svoj solo album “IM NAYEON”. Ovaj mini album je po izlasku skočio na prvo mesto na Billbaordovoj listi prodaje najboljih albuma i postavio rekord za najveću nedelju prodaje u 2022. u Sjedinjenim Državama. Takođe, srušio je Beyoncéin album “Renaissance” (pored toga, ona ostaje jedina kpop pevačica koja je na vrhu liste.)

Pročitajte još  Eyeleshes su najbolji novi fandom, BTS Army najviše porastao!

Autor:Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.