Konačno: Madison Beer predstavila svoj prvi mini album!

Već pomalo zaboravljena Madison Beer i dalje uživa veliko poverenje Justina Biebera koji joj je mentor a sad se konačno vratila na scenu i to sa svojim prvim mini albumom pod nazivom “As She Pleases” (Kako je njoj drago).

Mini albumi se od klasičnih naravno razlikuju po tome što imaju manje pesama pa sa na ovom nalazi njih sedam, od kojih smo ranije mogli da čujemo “Dead” i “Say It To My Face”. Madison kaže da se ovaj projekat pojavljuje tek sad jer jednostavno nije znala šta želi. “Donedavno nisam osećala da sam pronašla kako bi trebalo da zvučim. Počela sam da snimam sa 13 godina i od tad sam odrasla i otkrila ko sam. Sa 13 godina sam slušala očajnu muziku i pokušavala sam da kopiram te izvođače”, ističe ona.

Madison kaže da je njen muzički ukus i sad neobičan. “Volela bih da stvaram muziku koja bi zvučala kao Amy Winehouse, ali Amy Winehouse da je pevala osamdesetih, uz sintisajzer. Volim taj period muzike, prosto sam opsednuta. Želim i da moji fanovi u životu rade ono što žele. Ja tako funkcionišem a i drugi bi trebalo”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Madison Beer: Hvala što ste toliko strpljivi, album stiže!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.