Slika ispred zatvora: Lana Del Rey izabrala “lošeg momka” za dečka

Lana Del Rey često u svojim pesmama priča o lošim momcima i koliko je oni privlače, ali čini se da je jedan od njih sad postao njen dečko. Uostalom, ona to i ne krije!

Lana je tako postavila seriju fotki sa muzičarom Jackom Donoghueom i to ispred neslavnog Kuk kantri zatvora u Čikagu, piše Daily Mail. Šta oni tamo rade, ne zna se, ali Jack je celu stvar prokomentarisao sa “porodična poseta”, kao da je neko iz njegove familije trenutno iza rešetaka! O Lani i Jacku inače se piše još od proleća, kad se ona pojavila na njegovoj rođendanskoj žurci.

“Čini se da su oni zaista zaljubljeni. Mislim, ona jasno govori u svojim pesmama kako voli loše momke sa tetovažama, a Jack je upravo to”, priča jedan izvor. “Jack je neko ko je protiv svega, ali je u suštini zgodan momak. On je taj zgodan momak pun problema, kao neko ko je bio vrhunski sportista u srednjoj, a onda je odustao od svega i bori se sa svojim demonima.” Nadajmo se da Lana zna šta radi, jer njene dosadašnje veze nisu bile sjajne i jedino su joj služile kao inspiracija za mračne pesme.

Pročitajte još  Milutin nam šalje odlične crteže Lane, Rihanne i Madonne!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.