Postoji još jedna neobjavljena pesma Maca Millera i Ariane Grande!

Ariana Grande i Mac Miller više puta su sarađivali za njegovog života, ali neke od njihovih zajedničkih pesama nikad nisu objavljene, potvrdio je reper Evidence odgovarajući na pitanja fanova na Twitteru.

Evidence i Mac Miller bili su dobri prijatelji, a snimili su i zajedničku pesmu koja do sad nije objavljena. Upitan da li će se to promeniti, on je naveo nešto jako interesantno! “Ariana je uradila deo ove pesme. Mac je svirao bas, a njegova deonica je sjajna. Nadam se da će se ona pojaviti jednog dana. Dakle, u ovoj numeri Mac svira bas i repuje, a Ariana peva deo refrena!

Evidence je očigledno voljan da se pesma objavi, ali to očigledno ne zavisi samo od njega, već i od Ari, odnosno porodice Maca Millera koja raspolaže njegovom imovinom otkako je on izgubio život nesrećnim slučajem. Ari i Mac prvi put sarađivali su još 2013. godine na pesmi “The Way” koja se pojavila i pre nego što su oni bili u vezi.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jovana nam šalje svoj kviz o Ariani Grande!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.