Jelena Kosara poziva vas na premijeru svog filma “Sloboda nama”

Nova klasa budućih producenata je pred vama! Fakultet dramskih umetnosti svake godine „proizvede“ između deset i dvanaest mladih dramskih umetnika koji se školuju da bi postali producenti.


Kako to izgleda posao producenta? Kakav profil ličnosti je potreban za to zvanje? Kako to izraziti individualisti rade u timu i šta je to što klasu 2021/22 čini tako posebnom? Odgovore na sva ova pitanja dobićete u subotu, 21. maja u 17.00 časova u Dvorani kulturnog centra (Kolarčeva br. 6) kada će se svetu predstaviti nova generacija filmskih i televizijskih producenata.

Kao uvertiru samom filmu biće prikazane vežbe iz televizijske produkcije upravo na temu slobode u kojima su budući producenti sagledali ovu temu iz više uglova, dali odgovore, ali i postavili mnoga pitanja. Film SLOBODA NAMA je mogućnost da zavirite iza zidova FDU-a, kada se zaključaju vrata i padne mrak, da se zabavite i osetite slobodnima. Ovaj film je priča o prijateljstvu, slobodi, odlukama i zajedništvu, on vraća studentske dane i podvlači šta je to bezbrižna vatra jedne mladosti.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Da li je i vaše tu negde? Jelena Kosara odgovorila na 50 pitanja u q&a videu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.