Rosé (BLACKPINK) pozitivna na virus Covid-19!

Nažalost, sve je više poznatih ličnosti i umetnika koji su oboleli od virusa Covid-19. Rosé, članica kpop grupe Blackpink, danas je pozitivno testirana na korona virus. Prema izjavi koju je dala kompanija YG Entertainment, pevačica je uradila PCR test pre svog odlaska u inostranstvo, a rezultati su bili pozitivni, što je dovelo do otkazivanja njenih aktivnosti.

Prema rečima kompanije, ostale tri članice (Jisoo, Jennie i Lisa) negativno su testirane, a niko od njih, uključujući i Rosé kojoj je dijagnostikovan Covid-19, ne pokazuje nikakve posebne simptome. Pored toga, potpuno su vakcinisane: “Sve četiri članice Blackpink su završile vakcinaciju protiv Covida-19, a mi ćemo dati prednost zdravlju naših umetnika i članova osoblja i ne štedeti truda (za njihovo dobro)”, navodi se u saopštenju.

“Bili bismo vam zahvalni ako biste mogli da pokažete podršku Roséinom brzom oporavku, kao i članicama Blackpink koji su aktivne širom sveta. Obavetićemo vas ako dođe do bilo kakvih promena u budućnosti”, zaključila je kompanija u objavi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rosé

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Znate li kako su devojke iz BLACKPINK dobile svoja imena?
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.