Rosé (BLACKPINK) pozitivna na virus Covid-19!

Nažalost, sve je više poznatih ličnosti i umetnika koji su oboleli od virusa Covid-19. Rosé, članica kpop grupe Blackpink, danas je pozitivno testirana na korona virus. Prema izjavi koju je dala kompanija YG Entertainment, pevačica je uradila PCR test pre svog odlaska u inostranstvo, a rezultati su bili pozitivni, što je dovelo do otkazivanja njenih aktivnosti.

Prema rečima kompanije, ostale tri članice (Jisoo, Jennie i Lisa) negativno su testirane, a niko od njih, uključujući i Rosé kojoj je dijagnostikovan Covid-19, ne pokazuje nikakve posebne simptome. Pored toga, potpuno su vakcinisane: “Sve četiri članice Blackpink su završile vakcinaciju protiv Covida-19, a mi ćemo dati prednost zdravlju naših umetnika i članova osoblja i ne štedeti truda (za njihovo dobro)”, navodi se u saopštenju.

“Bili bismo vam zahvalni ako biste mogli da pokažete podršku Roséinom brzom oporavku, kao i članicama Blackpink koji su aktivne širom sveta. Obavetićemo vas ako dođe do bilo kakvih promena u budućnosti”, zaključila je kompanija u objavi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rosé

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Jennie potvrđuje: Povratak BLACKPINK je blizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.