Sjajne vesti: Disney + od leta i u Srbiji!

Disney + je platforma koja deci i odraslima omogućava razonodu uz različite sadržaje – filmove i serije Disneya, Marvela, Pixara, Ratova zvezda i Nacionalne geografije. Prema informacijama koje su objavili američki mediji, ova sjajna platforma tokom leta stiže i kod nas, a pored Srbije su još 42 zemlje, uključujući 11 novih teritorija u Evropi, Africi i na Bliskom istoku.

Disney + gledaocima nudi konstantni striming novih rastućih, originalnih i ekskluzivnih sadržaja, uključujući dokumentarne i dugometražne filmove, animirane i akcione serije, kao i sadržaje kraćeg formata. Uz pristup dugoj Disneyevoj istoriji neverovatnih filmskih i televizijskih naslova, Disney+ je i ekskluzivna platforma za striming najnovijih izdanja studija Walt Disney.

Osim u Srbiju, Disney+ od leta stiže i u ostale zemlje regiona: Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, kao i na teritoriju Kosova. Kako prenose američki mediji, cena mesečne pretplate na novim tržištima još nije saopštena. Takođe, ova platforma nudi najnovija izdanja produkcije 20th CenturyStudios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Disney Plus radi na novoj meksičkoj seriji 'Papás por encargo'!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.