Shvatio je da je pogrešio: Damon Albarn uputio reči izvinjenja Taylor Swift!

Damon Albarn se sada izvinjava Taylor Swift “bezrezervno i bezuslovno”. Frontmen grupe Blur izazvao je pevačicin gnev time što je potcenio njenu sposobnost pisanja pesama u nedavnom intervjuu. Međutim, nakon što ga je Tay prozvala zbog primedbi, Damon se u ponedeljak oglasio na Twitteru i insistirao da nikako nije želeo da je ‘diskredituje’ njeno pisanje.

Taylor je retvitovala članak Los Angeles Timesa o Damonovom intervjuu koji je glasio: „Albarn takođe prosipa svoje misli o nekim od današnjih muzičkih umetnika koji su na vrhu liste – ‘Billie Eilish? Mislim da je izuzetna.’ Taylor Swift? Ona ne piše svoje pesme.’ “ Pevačica je tada napisala: „Bila sam tvoj veliki obožavalac dok ovo nisam videla. Ja pišem SVE svoje pesme. Tvoja ideja je potpuno lažna i TAKO štetna. Ne moraju da ti se sviđaju moje pesme, ali stvarno je je*eno što pokušavaš da diskredituješ moje pisanje. WOW.“ Zatim je dodala: „PS, sama sam napisala ovaj tvit u slučaju da se pitaš.”

Pošto je video da šta je uradio, odmah se oglasio na Twitteru i pevačici uputio reči izvinjenja:” U potpunosti se slažem sa tobom. Razgovorali smo o pisanju pesama i nažalost svelo se na clickbait”, napisao je Damon, a zatim nastavio: “Izvinjavam se bezrezervno i bezuslovno. Poslednja stvar koju bih želeo da uradim je da diskreditujem tvoje pisanje pesama. Nadam se da razumeš”.

Pročitajte još  Ariana Grande oduševljena Taylorinim novim spotom, u kom se pojavljuje i njena Drag dvojnica!

U intervjuu, pevač je insistirao da ne mrzi Taylor, ali je sugerisao da je saradnja sa drugim tekstopiscima „veoma drugačija“ od preuzimanja isključive odgovornosti za svoj rad: “Ona ne piše svoje pesme. Zajedničko pisanje je veoma različito od samostalnog. Ne mrzim nikoga, samo kažem da postoji velika razlika između tekstopisca koji sam piše i tekstopisaca koji to rade zajedno”, rekao je.

Inače, clickbait u bukvalnom prevodu žnači mamac za klikove, a predstavlja link sročen tako da navede korisnika da klikne na njega kako bi otvorio neku vest ili sadržaj –  iskorišćava znatiželju čitalaca, pružajući samo onoliko da ih privuče da kliknu na link.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Predstava za javnost? Ozbiljne sumnje da veza Taylora i Toma nije stvarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.