Stvari ne mogu uvek da idu glatko: Jisoo (BLACKPINK) govori o životnim izazovima!

Članica kpop grupe Blackpink i glumačka zvezda, Jisoo, govorila je o svojim ličnim vrednostima kada je u pitanju suočavanje sa teškoćama. U novom intervjuu za Dazed Korea, mlada umetnica je razgovarala o izazovima koji tek slede u novoj godini. Takođe, podelila svoj stav prema teškoćama sa kojima se suočava u životu.

„Kao i uvek, želim hrabro da prihvatim nove izazove bez straha. Stvari ne mogu uvek da idu glatko, ali ću i dalje dati sve od sebe bez žaljenja”, rekla je Jisoo. Pevačica je, pored toga, podelila da je jedan od njenih ciljeva da postane bolja osoba u narednoj godini, objašnjavajući da planira da „kontinuirano gleda iznutra“, kako bi to realizovala.

Kasnije u intervjuu, izrazila je zahvalnost svojim obožavaocima na uspehu: „Sve što sam postigla bilo je moguće zahvaljujući nepoštednoj podršci fanova. Nadam se da ćete i 2022. godine nastaviti da budete sa mnom. Sve ću vas pozdraviti sa još boljim stvarima, pa se nadam da ćemo zajedno biti srećni“, zaključila je Jisoo.

Pročitajte još  BLACKPINK objavile datume evropske turneje koja i ne zaslužuje da se nazove tako

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jisoo

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.