Stvari ne mogu uvek da idu glatko: Jisoo (BLACKPINK) govori o životnim izazovima!

Članica kpop grupe Blackpink i glumačka zvezda, Jisoo, govorila je o svojim ličnim vrednostima kada je u pitanju suočavanje sa teškoćama. U novom intervjuu za Dazed Korea, mlada umetnica je razgovarala o izazovima koji tek slede u novoj godini. Takođe, podelila svoj stav prema teškoćama sa kojima se suočava u životu.

„Kao i uvek, želim hrabro da prihvatim nove izazove bez straha. Stvari ne mogu uvek da idu glatko, ali ću i dalje dati sve od sebe bez žaljenja”, rekla je Jisoo. Pevačica je, pored toga, podelila da je jedan od njenih ciljeva da postane bolja osoba u narednoj godini, objašnjavajući da planira da „kontinuirano gleda iznutra“, kako bi to realizovala.

Kasnije u intervjuu, izrazila je zahvalnost svojim obožavaocima na uspehu: „Sve što sam postigla bilo je moguće zahvaljujući nepoštednoj podršci fanova. Nadam se da ćete i 2022. godine nastaviti da budete sa mnom. Sve ću vas pozdraviti sa još boljim stvarima, pa se nadam da ćemo zajedno biti srećni“, zaključila je Jisoo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jisoo

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Konačno zaslužena titula: Blackpink imaju najviše pretplatnika na YouTubeu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.