Udeljuje komplimente: Kim Kardashian ostavlja petogodišnju svađu sa Taylor Swift iza sebe

Rijaliti zvezda i njen bivši suprug Kanye West su bili u jednoj od najžešćih svađa svih vremena sa Taylor Swift, ali sada Kim Kardashian dokazuje da više nema zle krvi dok pokazuje ludu ljubav prema pop megazvezdi. Ona je u novom intervjuu upitana koja je njena omiljena pesma ove mlade muzičke umetnice – sa kojom se svađa već pet godina – i dala je iznenađujuće diplomatski odgovor.

Kim je rekla: „Stvarno volim mnoge njene pesme. Sve su super slatke i privlačne. Morala da bih da pogledam u telefon i vidim ime”. Da se podsetimo, Kim je 2016. godine objavila niz poruka, tvrdeći da pevačica nije bila dovoljno iskrena u telefonskom razgovoru sa njom i Kanyeom o pesmi “Famous” – i tekućem sporu oko toga da li je bila upoznata sa reperovim stihovima u kojima ju je nazvao “ku*ka”.

Svađa između para nastala je kada je Kanye upao na scenu tokom dodele MTV Video music awards 2009. a kada je Taylor osvojila nagradu za video godine. Nakon objavljivanja pesme “Famous”, Tay je napravila pauzu od muzičke scene. Ona je ranije govorila o ekstremnoj ‘izolaciji’ koju je osećala i napadima koje je pretrpela u nedeljama nakon što ju je Kim uporedila sa ‘zmijom’.

Pročitajte još  Todrick Hall: Demi Lovato ne može da se poredi sa mnom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.