Pomirenje? Kim Kardashian sluša pesmu Taylor Swift na Snapchatu!

Kim Kardashian i Taylor Swift sigurno nikada neće biti u odnosima u kakvim su bile nekada, i pretpostavljamo da će se ove dve zvezde i dalje zaobilaziti u budućnosti, ali to ne znači da njihov odnos treba da se vodi kao „svađa“ – sudeći po gestovima Kim Kardashian, rijaliti zvezda više nema problem sa Tay!

Naime, Kim je na svom Snapchatu prilično aktivna i često sluša muziku na njemu, ali jedna pesma posebno je privukla pažnju – u pitanju je momenat kada je Kim pustila Taylorinu pesmu „Delicate“! Odnos Taylor i Kim bio je delikatan sada već godinama, Kim ju je dugo izazivala i pokušavala da je ponizi, a upravo pesma „Delicate“ nalazi se na albumu koji je u velikom delu inspirisan svađom sa Kanyeom Westom i Kim – u pitanju je album „Reputation“.

Kim ovim putem poručuje da više nema nameru da provocira Taylor, i iskreno se nadamo da je tako. Ovo čak nije prvi put da rijaliti zvezda poručuje svetu da je svađa sa Tay završena – u emisiji Watch What Happens Live With Andy Cohen ju je voditelj upitao za svađu sa Taylor, a ona je odgovorila: „Prešli smo preko toga. Nisam uopšte imala nikakvu komunikaciju sa njom, mislim da smo preboleli to“ kaže Kim.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, ogroman skok Demi i Selene, napredovao i Jus!

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

5 thoughts on “Pomirenje? Kim Kardashian sluša pesmu Taylor Swift na Snapchatu!

    1. Kim ju je optužila da laže kako nije dala dozvolu Kanyeu Westu da je naziva uvredljvim imenom u jednoj pesmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.