Marcus i Martinus spremaju nešto novo i to ne kriju!

Marcus i Martinus konačno su malo aktivniji! Nakon što su se vratili iz Nemačke sa promo turneje, oni su u petak objavili dve fotke i komentarom sugerisali kako su spremili novi singl. S obzirom da smo u komentarima primetili i Universal Music, nema sumnje da je to tako!

Momci se ovih dana dosta motaju u odelima u kojima ih vidimo i na ovim slikama, pa mnogi veruju da su ona i deo spota koji su ili već snimili, ili to rade ovog vikenda. Veća aktivnost Marcusa i Martinusa nije preveliko iznenađenje, s obzirom na to da oni za 2022. godinu planiraju turneju, pa samim tim i objavljivanje novog albuma.

U ovom momentu veliko je pitanje kako će sve to izgledati, a još veće kakvi su im uopšte planovi za turneju. Prethodne dve godine njima su donele gubitak oko 200.000 pratilaca na Instagramu, a i naši MMeri prilično su se uspavali kao rezultat njihove neaktivnosti. Famoza naravno i dalje održava kontakt sa timom momaka, ali to hoće li se oni vratiti ili ne zavisi najviše od vas!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Već godinama ne možemo da odemo na miru ni do prodavnice!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Marcus i Martinus spremaju nešto novo i to ne kriju!

  1. Tako smo uzbuđeni zbog nove pesme nadam se da će izaci krajem oktobra pocetkom novembra 💖😄❤️❤️❤️❤️☺️

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.