Sramota: Ariana Grande izgleda odvratno na novoj promo fotki za “The Voice”

Nikog ne treba da iznenadi to što se promotivne fotografije dorađuju, ali u nekim slučajevima, stvari prelaze svaku razumnu granicu, kao što se sad desilo Ariani Grande! Na novom posteru za talent šou “The Voice”, muzičarka izgleda jezivo, i potpuno neprepoznatljivo, što je posebno pogodilo arianatore.

I zaista, kad pogledate fotku, primetićete da John Legend, Blake Shelton i Kelly Clarkson nisu previše prepravljane, dok je Ariana Grande u potpunosti uništena! Na ovim fotkama ona manje liči na sebe od devojaka koji imitiraju njen izgled. Arina lepota ovde je u potpunosti uništena, pa ona deluje pre kao neka njena 40-godišnja imitatorka sa dalekog istoka!

Arianatori su naravno reagovali iste sekunde i zahtevaju da se grafički dizajn koji je priredio ovu skaradnu fotku bude izbačen naglavačke, a sigurni su i da je Ariana videla sve ovo, kao i da je zgrožena! Uopšte nema sumnje da nju niko nije ni obavestio da će fotka biti objavljena, odnosno nije joj traženo odobrenje za to.

Pročitajte još  Uvređen: Bryce Hall proziva Arianu Grande zbog TikToka!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.