Kendall Jenner oskrnavila zlatnu olimpijsku medalju

U familiji Kardashian Jenner, obaveza je ili da jurite repere ili košarkaše, a Kendall Jenner odlučila se za ovu drugu varijantu, kao njena sestra Khloe. To joj se itekako isplatilo, jer je njen izabranik Devin Booker vratio sa Olimpijskih igara sa zlatom oko vrata, što ona sad obilato koristi.

Amerikanci su na Igre u Tokiju poslali očajan tim u kome je bilo tek par zvezda, dok su ostali poput Devina Bookera popunjavali broj i uglavnom se brukali. Ipak, superzvezde nekako su uspele da ih dovuku do zlata, koje je Devin poneo na odmor u prirodi.

Naravno, Kendall je to iskoristila, zgrabila medalju i fotkala se sa njom oko vrata dok je vidimo kako se izležava na brodu dok nimalo romantično cucla pivo iz flaše. Doduše, ova slika je na profilu Devina Bookera, tako da njemu to očigledno ne smeta.

Kendall je ne tako davno pričala o tome kako nije tačno da je izlazila isključivo sa košarkašima, ali je onda ipak priznala da je samo košarkaši zanimaju i da pada na njih jer voli košarku.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neverovatno: Pogledajte kako je košarkaš Jordan Clarkson preskočio Kendall Jenner! (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.