Ariana Grande i arianatori uterali strah u kosti ostalim The Voice trenerima!

Ariana Grande večeras započinje svoju misiju u šou The Voice, a gostujući u šou Kelly Clarkson, ona je otkrila kako je se ostali treneri jako boje! To je pomalo čudno jer Kelly Clarkson, John Legend i Blake Shelton imaju daleko više iskustva od nje u talent šouima.

“Blake i John su prestravljeni od tebe”, priča joj Kelly, i pokazuje video u kome John kaže kako niko živi nema šanse protiv Ariane ukoliko njeni arianatori budu gledali šou. Kako kaže Kelly, arianatori i na snimanjima prave nenormalnu buku, tako da ni ona ne smatra da iko može da je pobedi, prenosi Screen Rant.

Ipak, Ari pametno ne želi da na sebe stavlja pritisak favorita. “Pa ja ne znam da li je to istina”, kaže ona, na šta joj Kelly govori da je jasno kako je ona ogromna zvezda. Ipak, Ari to nije zbunila pa je odgovorila Kelly da je i ona sama velika zvezda! Ne zaboravite, danas smo već objavili vest kako da gledate The Voice, uživajući u najboljem kvalitetu slike i zvuka, a prenos počinje u 2h ujutru!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/The Voice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande: Kako sam snimila "najprljaviju" pesmu karijere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.