Da li će “Victorious” dobiti nastavak kao “iCarly”?

Slava serije “Victorious” možda i prevazilazi “iCarly” koja je sveže dobila svoj nastavak, pa se često šuška da će i ona dobiti svoju novu priču. S obzirom da je njena glavna zvezda, Ariana Grande, danas globalno najveća pop senzacija, ne znamo da li bi ona imala vremena za ovako nešto, ali i ona i Victoria Justice su volele ovaj šou i Vic bi volela da je dobio nastavak!

Glavno pitanje je upravo da li Vic i Ari žele da se ovo nastavi, ali problem je što obe devojke imaju svoje projekte i velike obaveze! Ari bi problem svakako bilo samo vreme, jer ona je pričala da se ne stidi svoje tinejdžerske uloge, a Victoria i ona su u sjajnim odnosima i Vic je čak izjavila početkom godine da bi volela da se nastavak desi, s obzirom da su svi i dalje jako bliski.

“Ništa nije još u planu, ali mi se volimo i uživali bismo, što da ne?” rekla je ona. Da li biste gledali nastavak ove serije ili mislite da je za nju prekasno?

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za petak, 19. februar 2016. godine

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.