Olivia Rodrigo: Koje sam sve savete dobila u pismu od Taylor Swift lično!

Olivia Rodrigo trenutno živi život o kakvom svaka mlada osoba na svetu sanja – uprkos pandemiji korona virusa, njoj se život ove godine promenio na načine na kakve treba da bude zahvalna univerzumu. Pevačica nije samo poznata kao ogroman Swiftie i autor svog rada, već je ove godine uspela da lansira čak tri hita – najveći hit godine, “drivers license,” nezabornu “deja vu” i svežu “good 4 u”, i čak je uspela da briljira toliko da se ne zna koja pesma je bolja! Možemo mnogo da joj zavidimo i na tome što i sama Tay zna da je Olivia praktično “njeno dete” u pisanju i radu, a sada su se njih dve i lično upoznale!

Poznato je i da je Olivia, pre svog prvog susreta licem u lice sa Tay na BRIT Awardsu, već dobila pisamce koje je Tay za nju ručno pisala. Ono što nije poznato je, doduše, šta u pismu tačno stoji! “Ne želim previše da otkrivam javnosti jer je sve mnogo slatko i lično. Ali sve u svemu, mnogo mi je pričala o tome kako da dođeš do svoje sreće u svetu. I kako kada činiš dobro za druge, dobre stvari dolaze i na tvoj put. Ne mogu čak ni da prenesem to kako je ona prenela meni, jer ona je tako elokventna” priča Olivia sa divljenjem.

U Olivijinom pisanju pesama svakako se vidi uticaj Taylor, jer je devojka kranje iskrena, realna, i uopšte se ne trudi da sakrije svoje frustracije ili osećanja nakon raskida – sve tri njene pesme izražavaju jedan sličan osećaj besa, ali kako Olivia kaže, samo “drivers license” je stvarno tužna pesma.

Pročitajte još  Momak ukrao Taylor Swift, tvrdio da je to uradio zbog svoje drugarice Swiftieja!

“Ne želim da budem obeležena kao neko ko piše samo o tome, ali ja sam neko ko priča sa autentičnošću i istinom u svom izrazu. Ljubav i sreća prosto nisu ono što sam tada osećala. Šta je album ako ne osećam da će ljudima preneti istinu i nešto važno što treba da im se kaže?” poručuje Olivia. Ovu devojku čeka ozbiljna karijera!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Olivia Rodrigo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.