Olivia Rodrigo: Koje sam sve savete dobila u pismu od Taylor Swift lično!

Olivia Rodrigo trenutno živi život o kakvom svaka mlada osoba na svetu sanja – uprkos pandemiji korona virusa, njoj se život ove godine promenio na načine na kakve treba da bude zahvalna univerzumu. Pevačica nije samo poznata kao ogroman Swiftie i autor svog rada, već je ove godine uspela da lansira čak tri hita – najveći hit godine, „drivers license,“ nezabornu „deja vu“ i svežu „good 4 u“, i čak je uspela da briljira toliko da se ne zna koja pesma je bolja! Možemo mnogo da joj zavidimo i na tome što i sama Tay zna da je Olivia praktično „njeno dete“ u pisanju i radu, a sada su se njih dve i lično upoznale!

Poznato je i da je Olivia, pre svog prvog susreta licem u lice sa Tay na BRIT Awardsu, već dobila pisamce koje je Tay za nju ručno pisala. Ono što nije poznato je, doduše, šta u pismu tačno stoji! „Ne želim previše da otkrivam javnosti jer je sve mnogo slatko i lično. Ali sve u svemu, mnogo mi je pričala o tome kako da dođeš do svoje sreće u svetu. I kako kada činiš dobro za druge, dobre stvari dolaze i na tvoj put. Ne mogu čak ni da prenesem to kako je ona prenela meni, jer ona je tako elokventna“ priča Olivia sa divljenjem.

Pročitajte još  Taylor poručuje Calvinu: Vreme je da se konačno smiriš!

U Olivijinom pisanju pesama svakako se vidi uticaj Taylor, jer je devojka kranje iskrena, realna, i uopšte se ne trudi da sakrije svoje frustracije ili osećanja nakon raskida – sve tri njene pesme izražavaju jedan sličan osećaj besa, ali kako Olivia kaže, samo „drivers license“ je stvarno tužna pesma.

„Ne želim da budem obeležena kao neko ko piše samo o tome, ali ja sam neko ko priča sa autentičnošću i istinom u svom izrazu. Ljubav i sreća prosto nisu ono što sam tada osećala. Šta je album ako ne osećam da će ljudima preneti istinu i nešto važno što treba da im se kaže?“ poručuje Olivia. Ovu devojku čeka ozbiljna karijera!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Olivia Rodrigo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  A turneja nije ni krenula: Taylor Swift upravo srušila rekord One Directiona!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.