Jimin: Ubeđivao sam druge da vole sebe, sada to govorim i sebi svaki dan!

Najveći bend na svetu, BTS, prilično je veliki i fizički jer ga krasi sedam momaka, ali taj broj nije bio prevelik da Rolling Stone ne ispuni želju da svakom od njih da šansu da zablista na digitalnoj naslovnici časopisa! Na red je došao Jimin, plesač i pevač velikog srca, šarmer i humanitarac. Sa svim ovim kvalitetima, neko bi pomislio da je ovaj momak skroz samouveren, ali on otkriva da kao i svi ima svoje borbe!

Na pitanje šta je naučio u prethodnih par godina, odgovorio je da je upravo učio o samopouzdanju! “Naučio sam da smo stvarno konstantno govorili ljudima da vole sebe i da budu jači. Ove godine, to sam ja govorio sam sebi, i ubeđivao sebe da tako nešto moram da imam u mislima. Vidim kako ljudi generalno reaguju pozitivno i na najmanje promene, i zato treba da radimo na sebi svakog dana i da tretiramo sebe kako tretiramo druge” priča Jimin.

Iako se pričalo da pevač sprema sopstveni mikstejp, on je tvrdnje demantovao. “Da budem skroz iskren, ništa još uvek nije pripremljeno. Ja konstantno tražim nove izazove za sebe, ali ne postoji ništa konkretno što objavljujem” priznaje on.

Na pitanje kako je shvatio da za ples ima dar, Jimin je skromno odgovorio da nije ni znao da ima dar, već je to radio iz zadovoljstva! “Nisam ni znao da mi tako nešto ide, samo sam znao da volim ples. Moji prijatelji su preporučili da posle škole idemo na ples kao na vannastavnu aktivnost, i što sam više to radio, sve više mi se sviđalo i postajalo moj svet. Više nisam bio pod stresom kad igram, i dok sam igrao, nisam ni o čemu drugom mislio” priseća se Jimin.

Pročitajte još  Steve Aoki najavio: Radim pesme sa Bellom Thorne i BTS!

Jimin se setio i kako je imao najkraći period za trening pred svoj BTS debi, i kako je to uticalo na njegove “greške” i “nesavršenosti.” “Kad smo došli do debija, ja kao da nisam bio skroz spreman i istreniran. Zbog ljubavi fanova i njihove posvećenosti, uvek gledam da što manje grešaka pravim” poručuje pevač. On se zbog vas trudi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Naučite popularne fraze na korejskom sa BTS-om! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.