Ovo su sve kuće Ariane Grande!

Ariana Grande tokom godina konstantno kupuje nove kuće, pa se pitamo da li i arianatori znaju gde sve ona živi i gde je živela! Ari je i prošle godine proširila svoj imetak, a to što joj se dečko, Dalton Gomez, bavi prodajom nekretnina, verovatno će je samo motivisati da nastavi da kupuje kuće! Zato, evo šta sve ona trenutno poseduje, odnosno u kojim kućama provodi deo svog vremena!

Ali, počnimo sa kućama u kojima je ona živela! Tokom početka karijere, Ari je moral da se zadovolji iznajmljivanjem kuća, jer su one bile preskupe za njen budžet! Ona je tako godinama bila podstanar, živevši u vili na Beverli Hilsu. Ovo mesto izgrađeno je 2015. godine, ima čak pet spavaćih soba, veliku kuhinju i podosta prostora.

Ari je iznamljivala još jednu kuću, gde je živela sa svojom mamom Joan. Iako je i ovo mesto samo iznamljivala, njoj se ono toliko dopalo da je u njega instalirala i muzički studio! Ova kuća trenutno je na prodaju za čitavih devet miliona dolara!

Ari je sa mamom živela i u ovoj vili u Toluka Lejku, Kalifornija. Ovo mesto ima bukvalno sve, uključujući sedam kamina, kućni bioskop kao i teretanu. Tu su i ogromne zelene površine, pa ne čudi i cena od 6,5 miliona dolara. Ari međutim nikad nije kupila ni ovu kuću već ju je samo iznajmljivala.

Ari je u februaru ove godine kupila prostran posed u Los Anđelesu za 8,9 miliona dolara, a na njemu se nalazi kuća koja obuhvata bazen i prelep pogled! Ipak, ovde ima još mnogo slobodnog prostora, pa Realtor pretpostavlja kako bi ona tu mogla izgradi prostorije za rad, što uključuje i muzički studio.

Ari takođe poseduje i veliku kuću koju je prošle godine platila 13,7 miliona, a koja se takođe nalazi u Los Anđelesu. Može se reći da je ona fantastično prošla, jer je početna cena bila ludačkih 25,5 miliona dolara! Ovo mesto poseduje sve što se može poželeti, a tu je naravno i bazen kao i prelep pogled na grad.

Ari ima i vilu u Montesitu gde su joj komšinice Katy Perry, Oprah Winfrey ali i Meghan Marke odnosno Princ Harry. Ovaj dom ona je platila 6,7 miliona dolaram a najveća prednost mu je tona zelenila i činjenica da paparaci teško mogu da joj priđu!

Na kraju, spomenimo Arinu kuću u kojoj je živela kao devojčica, a koja se nalazi na Floridi, odnosno u Boka Ratonu. Ovo je izuzetno lepo mesto koje uključuje saunu, teretanu, bazen kao i letnju kuhinju i bar. Tu je čak i muzički studio koji je Ari sagradila! Ova kuća poslednji put je prodata 2015. godine, za skromnih 2,4 miliona dolara!

Pročitajte još  Ariana Grande objavila 30 sekundi iz svog novog singla!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.