Justin Bieber napravio COVID žurku, sestrama Jenner to nije smetalo

Justin Bieber poneo se sramno, napravivši žurku povodom promocije svog novog albuma. Kažemo sramno, jer pandemija u Los Anđelesu i Kaliforniji i dalje traje, uz hiljade zaražavanja dnevno. Sem toga, on je svesno prekršio propise koje je ovaj grad doneo, a vezani su za javna okupljanja. Nažalost, njemu to nije prvi put da to radi, baš kao ni sestrama Jenner koje su mu došle u goste, piše Elle.

Naime, u Kaliforniji je situacija praktično ista kao u Srbiji. Broj dnevnih zaražavanja meri se u hiljadama, a od 22. marta, zatvoreni su svi lokali poput kafića i noćnih klubova. Kad je reč o kućnim okupljanjima, propisi kažu da možete pozvati goste koji dolaze iz najviše dva različita domaćinstva.

Biebsa je baš bilo briga, pa je prvo ilegalno zakupio restorana The Nice Guy, a osim njega, njegove supruge i sestra Jenner, bilo je još podosta drugih gostiju. Oni su makar nosili maske, svi sem Biebsa koji valjda misli da je on najpametniji. Slažemo se, teoretski je moguće da su svi gosti vakcinisani ili da su makar prošli test, ali to ne može da bude opravdanje.

Prvo, u Kaliforniji mnogi još uopšte nemaju pravo da se vakcinišu, i tako će biti do 15. aprila, tako da mogućnost da su svi vakcinisani ne postoji. Drugo, Justin i Hailey vratili su se sa odmora na Turksu i Kokosu prošle nedelje, a očigledno ih nije sramota da prave javna okupljanja iako bi trebalo da makar do kraja ove nedelje ostanu u karantinu.

Pročitajte još  Nova godina, novi imidž: Kylie Jenner napravila veliku promenu na sebi!

U prošlosti, policija je kažnjavala ovakve prestupe slavnih, ali za Justina i ekipu nadamo se da će najveća kazna biti javni prezir. Zbog ovakvih ljudi i njihovog ponašanja mi svi živimo ovako već godinu dana i nastavićemo još godinama dok ne postanu svesni svoje nenormalnosti. Zato, šta drugo da kažemo osimo – Sram vas bilo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.