Justin Bieber objavio novi album, već mu stižu tužbe!

Justin Bieber je objavio album “Changes” na Dan zaljubljenih 2020. godine, a tek malo više nakon godinu dana, objavio je i novi album “Justice”, što nam govori da pevač više ne želi da pravi velike pauze i radije bi da bude sveprisutan u muzici. “Changes” nije dobio ogromna priznanja i neke posebno pozitivne kritike, ali je dobio i poneku Grammy nominaciju. Sa “Justice” bi mogao da prođe čak i dosta bolje, jer su kritike već dosta pozitivne… Ipak, ovaj album mu je već natovario na vrat jednu brigu više, i to jednu koja ide preko suda!

Naime, Justin je upao u nevolju zbog oblika slova T u reči “Justice”, jer je iskoristio identičan simbol kao francuska grupa Justice. “Justin nije dobio nikakvu dozvolu da koristi ovaj simbol, niti je njegov rad bilo kako povezan sa Justice, ili sponzorisan od njih, ili bilo šta drugo. Takva upotreba može da bude samo ilegalna” poručio je tužilac u pismu za Justina.

Takođe je dodato da je grupa dobila e-mailove od Justinovog tima da će se logo koristiti za jedan “projekat” i pritom niko nije pomenuo ni novi album, ni da bi se zvao “Justice” zapravo. Videćemo kako će se ova priča završiti, ali možete i sami videti da je logo korišćen i da je sličnost očigledno velika.

Justinovi fanovi već su došli u kontakt s policijom nedavno kada su se okupljali ispred njegovog hotela u Francuskoj, masovno i sa daleko više ljudi nego što je dozvoljeno zbog korona virusa – Justina i Beliebere nikako da zaobiđe zakon!

Pročitajte još  "Justin uvek šalje srca": Mlada glumica hvali Biebsovo ponašanje na sav glas!

Neki kritičari već su izdvojili svoje favorite sa “Justice”, a kažu i da je Justin na “Changes” albumu bežao od etikete “pop” pevača, ali da je “Justice” apsolutno i sigurno pop, i bolje ostvarenje od “Changes”. Da li ste ga vi čuli?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Justin Bieber objavio novi album, već mu stižu tužbe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.