Fanovi Justina Biebera zamalo uhapšeni zbog okupljanja ispred hotela!

Justin Bieber se lepo častio za svoj rođendan, pa je doleteo sa svojom suprugom Hailey Baldwin u Francusku. Put u Francusku zvuči kao dobra ideja uvek, međutim, ne smemo zaboraviti da je u Evropi užasno stanje povodom korona virusa, tako da za put i nije neko dobro vreme. U Francuskoj je takođe stanje naročito ozbiljno. To su zaboravili i fanovi Justina, koji su se tako zaneli u ideji da sretnu svog idola da su zaboravili da su okupljanja strogo zabranjena!

Naime, fanovi su saznali u kom hotelu Biebs boravi, a veliki je problem što je taj broj fanova bio prilično pozamašan. Hotel Mandarin Oriental od pet zvezdica Jusa je ugostio ovih dana, pa su fanovi pravili masovna okupljanja. Opsednuti fanovi, naravno, skroz su zaboravili da smo u jeku pandemije, pa je ispred hotela reagovala i policija i zapretila da će uhapsiti sve ako se gužva ne rastera!

Ipak, kao što vidite na slici ispod, najsnalažljivijih uvek ima, pa su neki fanovi i uspeli da dopru do Jusa i slikaju se, uprkos nezgodnoj situaciji. On se u Parizu provodi sa Hailey, a Haileyina drugarica i koleginica Bella Hadid takođe se srela sa njima tamo.

40 policajaca uključeno je u akciju protiv Beliebera koji su kršili pravila, a Jus je za to vreme viđen na krovu hotela, gde je snimao novi video. Policija je jedva uspela da otera fandom, jer iako su oni došli, broj fanova se povećavao! U ovo doba morali bismo biti mnogo disciplinovaniji.

Pročitajte još  Latin American Music Awards: Selena Gomez pobednica, Justin Bieber izgubio u sve četiri kategorije!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Fanovi Justina Biebera zamalo uhapšeni zbog okupljanja ispred hotela!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.