Argentinska zvezda ružno prokomentarisala pesmu Tini Stoessel, kreće drama!

Tini Stoessel već neko vreme ima gorko-sladak ukus oko svega što se dešava u njenoj karijeri i životu – iako je objavila odličan album “Tini Tini Tini”, koji prate vrlo lepi komentari, pojavi se i poneki neprijatan komentar koji prilično prodrma javnost. Da ne napominjemo kakvu su zbrku napravile priče da li Tini napušta seriju koju je trebalo da snima sa Sebastianom, ili je napušta on, ili u priču ulazi Karol Sevilla, njena večita suparnica! Čini se da je Tini dobila još jednu suparnicu, slučajno ili namerno, jer komentar koji je argentinska mlada zvezda ostavila na njenu pesmu i nije ništa strašno, ali na internetu se širi nova drama!

Naime, komentar koji je privukao veliku pažnju javnosti ostavila je mlada zvezda Argentine, Lola Latorre, koja je ćerka voditeljke Yanine Latorre. Lolu na Instagramu prati više od 600 hiljada ljudi, a na objavama je lajkuje i do 50 hiljada pratilaca, tako da se može reći da ima poveću Instagram platformu. Instagram Story o kom ovih dana svi pričaju je objavila pre tri dana, i odnosi se na pesmu Tini Stoessel pod nazivom “Playa”, a to je jedan od hitova sa svežeg albuma “Tini Tini Tini”!

“Početak ove pesme jednostavno nema smisla” poručila je Lola na Storyju u kratkom videu u kom se opušta slušajući upravo pesmu “Playa”. Zvezda je čak izbrisala Story nakon nekoliko minuta jer se očito pokajala što je javno komentarisala pesmu, ali Tinisti su odavno slikali Story i delili ga po Twitteru, pa se proširila drama i ružni komentari za Lolu!

Pročitajte još  Tini Stoessel o novom albumu: Okrenuta sam ka latino ritmovima, nikad se ne zna šta je sledeće!

“Pobogu, možete li malo da se smirite? Pesma mi se čak i sviđa, inače je ne bih slušala. Tražite dlaku u jajetu” napisala je Lola kad je videla koliko se hejta širi. Da li i vi smatrate da je sve ovo malo preterano?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Argentinska zvezda ružno prokomentarisala pesmu Tini Stoessel, kreće drama!

  1. Moje misljenje je da ona trazi malo paznje! Ali dobro nista strasno za stori, to joj se nije dopalo, iznijela je svoje misljenje. Mi, Tinisti, smo malo osjetljivi po tom pitanju pa nije ni cudo sto ima hejta!🙂❤❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.