Tako jednostavno? Addison Rae objasnila kako snimiti uspešan TikTok video!

Addison Rae je prva na listi najplaćenijih TikTokera na svetu, tako da ona bez problema uspeva svoje videe toliko da proslavi da joj donose i ogroman profit, a njeno ime se za kratko vreme izgradilo dovoljno da je dobila i ulogu u filmu. Verovatno se, ako i vi snimate za TikTok, trenutno pitate kako je moguće da se nečiji video “progura” poput Addisoninog i da li je uopšte moguće proslaviti se sada i postoji li recept za to. Addison kaže da recept možda i postoji, pa ga je podelila sa svetom.

Prema Addisoninim rečima za Spotify podkast, neophodno je biti autentičan – dakle, poenta nije pratiti trend, nego napraviti svoj. “Budite svoji i dobijte ideju za novi sadržaj koji ljudi nisu videli pre ili neke uzbudljive stvari koje nisu tako poznate na aplikaciji. Nikad se ne zna šta bi sve moglo da postane trend, zato treba probati nove stvari” smatra Addison.

Kad su u pitanju plesovi za TikTok, Addison kaže da se vremenom navikla na to kako bi trebalo da ih bira: “Ne uspevam uvek iz prve da snimim video i da bude dobar. Sad mi je malo kaše da biram i vidim da li je ples prelak i da li može iz prve da se snimi. Doduše, i dalje sam jako probirljiva” otkriva TikTok zvezda.

Addison je za The Ellen Show takođe pričala kako je uopšte došla do toga da snima! “Ja sam to počela jer su najmlađi razredi u mojoj srednjoj školi krenuli da snimaju, pa sam pomislila da bih mogla i ja, ali sam ja već bila maturant i mislila sam da za mene nema šanse. Onda sam snimila video sa mamom uz pesmu Mariah Carey, a Mariah ga je lajkovala. To je prvi put da me je neko koga volim i kome se divim primetio” priseća se ona.

Pročitajte još  Nije trudna: Addison Rae objasnila zašto je nije bilo na TikToku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.