Cara Delevigne u tajnoj vezi sa Halsey!

Cara Delevingne u vezi je sa Halsey, prenosi Daily Mail. Kako se navodi, ovo se nije desilo ovih dana, već se njih dve tajno viđaju još otkako je Cara raskinula sa Ashley Benson. Ono što je posebno interesantno jeste da je Ashley Benson sad u vezi sa bivšim momkom Halsey, G-Eazyjem!

Dok su se Cara i Ashley razišle prilično mirno, Halsey je ostavila G-Eazyja nakon što je shvatila da ju je on varao. Iako je od tad prošlo više od dve godine, njih dvoje se ne podnose i često vređaju jedno drugo kroz svoju muziku. Halsey inače nikad nije krila da je privlače žene, ali do sad je bila sa muškarcima – neki od njenih prethodnim momaka su muzičar Yungblud i glumac Evan Peters.

Kako navode mediji, Cara i Halsey vreme provode zajedno u Los Anđelesu, a pandemija je samo pomogla da se one zbliže. “Cara se skontala sa Halsey u prethodnih par godina i uživaju. Obe su veoma otvorene kad je reč o seksualnosti, i samo žele da uživaju jer su na istim talasnim dužinama.” Kako se navodi, iako njih dve jesu zajedno, to ne znači da trenutno planiraju ništa drugo. One svoj odnos definišu kao otvorenu vezu, što znači da se viđaju i sa drugim ljudima.

“Cara ju je već poljubila ispred prijatelja i zaposlenih. Nije to ništa posebno za njih dve. Njima je baš zabavno što su njihovi bivši sad par, nema tu teških osećanja”, dodaje isti insajder. Interesantno je da je Halseyino pravo ime zapravo Ashley, baš kao i ime prethodne Carine devojke. Obe devojke još uvek ne govore o svom statusu, ali kako je njihov status objavljen u tabloidima, ne bi bilo čudno da se i njih dve uskoro oglase. S obzirom da izgleda ne planiraju ništa ozbiljno, to pogotovu ne deluje kao problem za njih!

Pročitajte još  Halseyina ispovest o Biebsu: Potpuno me je sludeo, mislila sam da će me poljubiti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cara Delevigne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.