Raskinule Ashley Benson i Cara Delevingne!

Kao što su svi bili iznenađeni informacijom da su Ashley Benson i Cara Delevingne u vezi, isto tako su iznenađeni i informacijom da su se njih dve razišle, nakon skoro dve godine. Kako prenose mediji poput E! Newsa, devojke su se razišle, a Cara sad vreme u karantinu provodi sa svojim prijateljima.

Njihova veza objavljena je svetu juna 2019. godine, ali započeta je skoro godinu dana ranije, u avgustu 2018. Od tad, dve devojke živele su zajedno u Los Anđelesu. Dok je Cara bila poznata po vezama sa ženama, Ashley je sve iznenadila jer je prethodno izlazila samo sa momcima. Iako se činilo da im veza cveta, a viđane su zajedno i tokom karantina, stvarnost je bila malo drugačija.

Kako prenose izvori, istina je da su njih dve raskinule u aprilu, a njih dve i inače su imale burnu vezu koju su odlikovale svađe i situacije na ivici raskida, prenosi jedan insajder. “Cara i Ashley oduvek su imale uspone i padove, ali sad je zaista kraj. Vezi je istekao rok.” U prevodu, njih dve jednostavno su zaključile da se više ne vole i da nema potrebe da ostaju zajedno. Isto tako, one su počele da uklanjaju zajedničke slike sa svojih Instagram profila, mada im je poneka i promakla, za sad. Naravno, one se nisu oglašavale o svemu i pitanje je da li će to učiniti sem kroz neko saopštenje u kojem i neće otkriti puno toga.

Pročitajte još  Mašin test ličnosti: Da li najviše podsećate na Caru, Gigi ili Kendall?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.