Leigh-Anne Pinnock: Isplanirala sam detalje svadbe!

Sjajna vest u moru informacija o pandemiji korona virusa i drugim problemima je da su tokom izolacije neki slavni parovi odlučili da svoju vezu ozvaniče veridbom, a neki su dobili i decu – Katy Perry se pre par dana porodila, Demi Lovato je otkrila da je verena i da još uvek ne planira detalje svadbe upravo zbog ograničenja koje ima zbog pandemije, ali Leigh-Anne Pinnock iz benda Little Mix kaže da je što se njene svadbe tiče skoro sve isplanirano!

Leigh-Anne je imala prilično dugačak i zabavan razgovor sa portalom Paper, a neizbežna tema je bila svakako njena priprema za venčanje sa dugogodišnjim dečkom Andreom Grayem! “Neću da vas lažem, ja sam sve već isplanirala. Ipak, trenutno se dosta toga dešava i zauzeti smo svi. Andre mi stalno govori da usporim i zastanem malo. Veridba je učinila za mene ovu godinu posebnom, i dalje sam u šoku zapravo. Ja sam srećna žena, naročito što sam iz ove priče uspela da imam nešto pozitivno” priznaje Leigh u sjajnom raspoloženju.

Devojke iz Leighinog benda takođe su prošle nedelje objavile spot za numeru “Holiday” – pesma je jako senzualna i zabavna i autentična je za Little Mix, tako da nije mogla da ne prođe odlično – spot je egzotičan i ima živopisne kadrove, a devojke izdvaja to što su i one same autori ove pesme, zajedno sa KAMILLE koja je njihov omiljeni pisac pesama! “KAMILLE je napisala neke od naših najvećih hitova, ona je kraljica. U pisanju učestvujemo i mi i sa njom to teče jako prirodno. Ponekad znam čim napišem nešto da je u pitanju hit i da zvuči perfektno, ponekad ne, i to je čudna stvar, ali kad je pesma dobra, onda se stvarno namiriše da je dobra” smatra Leigh iz ugla tekstopisca. Ako niste pogledali spot, krajnje je vreme!

Pročitajte još  Dopada li vam se? Little Mix objavile spot za pesmu "Hair"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.