Karol Sevilla dobila ulogu u telenoveli baziranoj na korejskoj seriji!

Karol Sevilla se posle “Soy Lune” po prvi put vraća na TV ekrane! Mlada glumica i pevačica ranije je već odbila jednu veliku ulogu, ali sad se očigledno predomislila. Naime, Karol je dobila ulogu u telenoveli koja je zasnovana jednoj korejskoj seriji koja se emitovala pre oko pola decenije.

Naziv serije je”Que le pasa a mi Familia”, a ona će biti rađena za Televisu koja je nadaleko poznata i u našim krajevima, piše Aparato do entretenimento. Karol je i inače jako vezana za Televisu, s obzirom da je tamo i započela karijeru, a posle “Soy Lune” vratila se u tamo kao sudija u jednom rijalitiju.

Serija inače govori o Doñi Luz, udovici i majci troje dece, koja dobija vesti da ima rak i da ne može biti izlečena. Ona tad odlučuje da uradi sve kako bi ujedinila svoju decu i naučila ih životnu lekciju. Međutim, njena deca jako su se udaljila od nje, zauzeta svojim poslovima. Znajući da nema mnogo vremena, Doña Luz odlučuje da im pokloni ono najvrednije, a to je da ih učini ponovo bliskim. Ono što je interesantno jeste da se priča kako će partner Karol u seriji biti Emilio Osorio sa kojim je nedavno objavila pesmu, pa eto materijala za žutu štampu koja će od njih nastaviti da pravi par!

Pročitajte još  Elena šalje novi test ličnosti: Da li si najsličnija Becky G, Camili Cabello ili Karol Sevilli?

Iako pandemija virusa korona još uvek traje, informacije govore da to neće sprečiti ekipu da počne sa snimanjem, a serija bi mogla da se prikazuje već od januara ili februara naredne godine! Nekako nam se čini da su velike šanse da ona uz nešto zakašnjenja stigne i kod nas! Ovaj povratak glumi Karol će značiti mnogo, makar kad je reč o rastu popularnosti u Južnoj Americi. Od završetka “Soy Lune”, njena karijera ide silaznom putanjom, ali još uvek nije kasno da se to promeni.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Karol Sevilla dobila ulogu u telenoveli baziranoj na korejskoj seriji!

  1. Ona možda je dobila tu ulogu, mada ne zasluženu, al mi ćemo se naslušati još njenih izjava da nije spremna i da želi napraviti pauzu od glume kao i prošli puta. Zao mi je Karolisti. Ništa od toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.