Marcus Gunnarsen zna kako da ohrabri MMere!

Marcus and Martinus blind cooking challenge

Vreme prolazi, a mi još uvek željno isčekujemo nove singlove Marcusa i Martinusa. Mnogi MMeri su obehrabreni usled duge pauze, ali Marcus je tu da im vrati osmehe! On je tako uoči vikenda snimio svoju verziju pesme “Watermelon Sugar”, hita Harry Stylesa!

“Nisam baš tako dobar na gitari, ali mislio sam kako bi trebalo da uradim ‘Watermelon Sugar’. Nadam se da će vam se svideti”, rekao je skromni Marcus. Ovo je doduše samo skraćena verzija pesme, taman da se uklopi u Instagram limit od jednog minuta, ali dovoljna da pokrene fandom i zamoli Marcusa da ne odustaje od sviranja gitare, kako bismo ga videli sa njom na narednoj turneji!

Momci su u poslednje vreme aktivni i na YouTubeu, a nakon što su nam pokazivali kako izgleda jedan dan u njihovim životima, sad smo dobili i uvid u njihove kulinarske veštine, i to dok su im oči vezane! Sve ovo je premalo za apetite MMere koji jedva čekaju singl obećan za ovo leto! Ono što najviše brine fandom ovih dana jeste to što su momci nastavili da gube pratioce na Instagramu, pa su sad posle bukvalno nekoliko godina otkako su na 1,5 miliona, pali na 1,4. Iako to zvuči jako loše, MMere bi najlakše mogli da uteše tinisti, čiji je idol jedno vreme bio u istoj poziciji. Međutim, čim je Tini krenula da snima novu muziku, radi spotove i turneje, za čas je stekla milione pratilaca!

Pročitajte još  Marcus i Martinus otkrivaju kad se žene i hoće li na Evroviziju!

Zato, najveća greška bi bila otpisati Marcusa i Martinusa – oni su svesni da je naredni album. Oni su svesni da je naredni album biti ili ne biti za njih, i uopšte ne sumnjamo da će uložiti svaki atom snage da on bude najbolji mogući. Mi možemo samo da se nadamo da će to biti nešto što će se dopasti i vama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.