Marcus i Martinus otkrivaju kad se žene i hoće li na Evroviziju!

Ako ste mislili da Marcusu i Martinus nećemo postavljati suluda pitanja tokom livea sa njima prošle nedelje, pogrešili ste! Nakon što nam je Marcus objasnio otkud on zna ko je Esma Redžepova, došao je red na teška pitanja fandoma, ali niti jedno od njih oni nisu izbegli.

Gunnarsen Candy upitala je momke da li bi razmislili o tome učestvuju na Evroviziji, ali odgovor nije bio tako jednostavan! “Znate, razmišljali smo o tome”, kaže Marcus. “Možda sad nije dobro vreme, ali možda u budućnosti. Već smo pobedili na dečijem takmičenju, tako da možda. Sve je moguće.”

Upitani da otkriju koji su im to omiljeni filmovi, ali i šta su gledali poslednji put u bioskopu, Marcus i Martinus su Mariji sa marcusmartinus.stalking fan stranice odgovorili, “Gledali smo jedan norveški film, ali bio je baš zabavan”, kaže Martinus. “My Spy, mislim da se tako zove, ne pamtim dobro imena. Bad Boys smo gledali nedavno, to je isto dobar film”, dodaje Marcus.

Pročitajte još  "Sat i po smo stojale na kiši, Čehinjama je smetalo što smo iz Srbije": Kristina nam piše svoje utiska sa koncerta MM u Brnu! (video)

Mišu iz Češke interesovalo je hoće li se momci više angažovati na društvenim mrežama, a momci kažu da to nije tako lako. “Sad smo dosta kod kuće, ali kad putujemo, snimamo vlogove. Biće ih više, probaćemo da ih objavljujemo jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje”, kaže Marcus.

MMerku Nelly interesovalo je šta bi to momci pitali Tica kad bi on umeo da govori! “Pitali bismo ga koga on najviše voli u porodici!” kažu oni, ali obojica već znaju odgovor. “Rekao bi da je to naš tata!”

Na kraju, od Tanje je došlo najteže pitanje, a to je kad momci smatraju da je pravo vreme da se žene! “To zavisi od veze, koliko se lepo osećate sa osobom”, kaže Martinus. “Zavisi od toga koliko ste zajedno, ne bi to trebalo da bude u vezi sa godinama, ali možda kasne dvadesete, ili možda 30, ne znamo.” Dobar odgovor!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se to desilo sa našim MMerima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.