Pisma fandoma, fudbal i Tico: Kako izgleda dan u životu MM?

Marcus i Martinus ove nedelje ispunili su staru želju svog fandoma, pa su tako objavili video u kome nam prikazuju jedan običan dan u svojim životima. Gledajući ga, ne možemo a da ne ostanemo zapanjeni koliko se njih dvojica ne razlikuju od svojih vršnjaka, i koliko je sve ovo slično životima mnogih od nas!

Glavna zvezda videa je Martinus koji vodi ovaj “program”, pa ga pratimo od ranog jutra, a on ne preskače ništa, pa ga tamo možemo videti i kako se brije! Nakon toga, slede vokalne sesije. Kako Tinus kaže, Marcus i on imaju odvojene sesije koje traju po sat vremena, a kad su kod kuće u Truforšu a ne u studiju kao što je sad slučaj, onda je njihov učitelj prisutan preko video poziva! “Ovo je pre video koji je trebalo nazvati ‘Dan u životu Martinusa’ jer Marcusa još niste ni videli”, šali se on, a nakon toga sledi doručak koji se sastoji od jaja i kulena na tostu!

Posle toga, Martinus seda za volan i odlazi na fudbalski teren, konstatujući da je uveliko jun ali da se on još uvek smrzava! Nakon toga, sledi spremanje ručka, a Tinus pokazuje da se zdravo hrani, s obzirom da jako voli smutije i ledeni čaj. Kao što znamo, momci izbegavaju ne samo alkohol, već i energetska pića. Dok čekamo da se Marcus pojavi, u kadar upada padobranac eMMa, a onda sledi i druženje sa Ticom, koji kulira u dvorištu, a čim dobije priliku, otrči do reke, gde sa Tinusom provodi mnogo vremena samo uživajući u maženju.

Pročitajte još  Recite im sad: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da dođu!

Deo koji će oduševiti fandom jeste momenat kad Marcus odlazi do poštanskog sandučeta i iz njega vadi gomilu pisama fandoma! Dakle, ona zaista završavaju u njihovim rukama. Ono što smo još saznali jeste da momci uveče imaju fudbalske treninge, ali i da isti sport trenira i eMMa, pa je prava šteta što to nismo videli! Da ipak ne prepričavamo sve – obavezno pogledajte video!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.