Lepa i u izolaciji: Ari dobila nadimak “Kraljica noktiju”

Mislimo da se sve devojke mogu složiti sa činjenicom da im u izolaciji najteže pada to što ne mogu da neguju svoje telo na način na koji su navikle. Pootkazivani termini kod kozmetičara, manikirke i frizera probudili su u većini ženskog roda bes, pa su neke od njih, uključujući i Arianu Grande, rešile da uzmu stvar u svoje ruke.

Neke poznate ličnosti, kao što je Jeffree Star, imaju svoj glam team kod kuće 24/7 da se pobrinu za njihovu šminku, frizuru, nokte i uopšte pojavu. Ariana Grande očigledno je mislila da nema potrebe za tim pa je rešila da sama uradi svoje prepoznatljive nokte bademastog oblika. Na Instagram storyju, gde je postavila snimak u kom zahvaljuje jednoj frilenser manikirki što joj je poslala set press-on noktiju, Ari pokazala svoje nove bebi plave nokte. Nakon što je okačila sliku noktiju, rekla je fanovima da mogu da je zovu “kraljica noktiju”.

Inače Ariana izolaciju koristi da neguje i pušta svoju prirodnu kosu, pa je skinula esktenzije i otkrila svoju kovrdžavu kosu. Nemamo priliku da često vidimo Arinu prirodnu kosu, skrivenu iza ekstenzija i izravnatu u prepoznatljivom konjskom repu, pa je lepo što je za promenu dala fanovima da vide i njene bujne kovrdže.

Ukoliko želite da kao Ariana negujete sebe i dok ste u izolaciji, na internetu možete pronaći gomilu tutorijala za nokte, kosu, lice i telo koji značajno olakšavaju brigu o sebi bez pomoći stručnjaka. Ako jedna pevačica koja redovno ima tim ljudi koji brinu o njenom izgledu može sama da uradi sebi onako lepe nokte, onda to može i svaka druga devojka.

Pročitajte još  Pažnja: Ovo je tekst za sve fandome!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.