Kylie Jenner se priseća: Prošle godine sam povraćala krv, nikad mi nije bilo gore

Kylie Jenner dane provodi u karantinu odvojena od svoje porodice, naročito jer u porodici ima i starije članove i ne želi da se nekome nešto dogodi, tako da je vrlo inteligentno pristupila problemu kao što je korona virus! Da sve bude još bolje, ona je svoje gigantsko bogatstvo odlučila da upotrebi na koristan način, pa je čak milion dolara donirala zdravstvenim radnicima ne bi li pomogla u ovoj teškoj situaciji. Ona je mudro procenila da je milion za njeno milijardersko bogatstvo sitnica, ali je za njih sve.

Sve gore navedene stvari pomoći će Kylie bez sumnje da popravi reputaciju u svetu, koja je uvek bila slaba jer su ljudi osuđivali način na koji je ona dobila novac i obogaćivala se preko firme Kylie Cosmetics. Kylie se ovih dana prisetila važnog dana za njenu firmu, kada je prošle godine objavljena njena kolekcija sa Olivierom Rousteingom, francuskim dizajnerom, s kojim je trebalo da se nađe u Parizu prošlog septembra, međutim, tada je bila bolesnija nego ikada u svom životu.

“Srce mi se slama što ovakav šou moram da propustim, ali mnogo sam bolesna i nisam u stanju da putujem. Znam da će moj sjajan tim pomoći da psihički budem tamo sa vama” pričala je ona u to vreme, ipak, nije želela da otkriva javnosti šta joj se konkretno desilo da je ovako nešto propustila! Izvor za E! News još tada je javio da je Kylie bila u bolnici, ali ni tu nije bilo detalja.

Pročitajte još  Stižu nove potvrde trudnoće Kylie Jenner: Uveliko je svesna promena na svom telu!

Kylie je tek sada, šest meseci kasnije, otkrila šta joj se zapravo desilo tad! “Za one koji se pitaju, nisam imala nikakve simptome gripa. Samo mi je grlo bilo užasno loše, imala sam infekciju u grlu zbog koje sam povraćala krv. Nikad mi nije bilo gore” otkriva Kylie. Srećom, ona se sad oseća odlično!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.