Selena je konačno najavila svoj muzički povratak!

Tačno četiri godine nakon izlaska svog poslednjeg albuma “Revival”, Selena Gomez izgleda je konačno spremna za pravi povratak muzici. Iako je Sel od tad snimila podosta pesama, u pitanju su uvek bile muzičke saradnje sa drugim umetnicima, a ne numere za njen album. Njena nova Instagram objava pokazuje da je sad konačno vreme da se to promeni!

Selenita je tako objavila svoju fotku iz doba kad je još bila dete, a ona je za samo sat vremena sakupila preko tri miliona lajkova! Ipak, mnogi su posebnu pažnju obratili na propratni tekst koji glasi “We always go into it blindly” (Uvek srljamo u to), jer veruju da je u pitanju stih iz njene nove numere!

View this post on Instagram

We always go into it blindly.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ovo se uklapa u ono što je Entertainment Tonight pisao još u julu, a to je da će Selena izbaciti nove pesme pre kraja godine. “Nova muzika pokazaće njenu drugu stranu i veoma je lična. Selena je mnogo toga prošla tokom godina i spremna je da to podeli sa svetom”, pričao je tad jedan izvor. Selena je prethodno već otkrila da je album snimljen, pa je krajnje vreme da dobijemo datum njegovog izlaska!

Pročitajte još  "Barem nije pokušala da me ubije": Selenatorka prevarila obezbeđenje, zagrlila Sel na sceni!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.