Zašto Selena svoj novi album najavljuje kao SG3, kad joj je to četvrti solo album?

Selena Gomez nedavno je najavila kako bi joj sledeći album mogao biti i poslednji, pod uslovom da ga publika ali ni kritika ne prihvate dobro. Mnogi su verovali da to znači da ga ona neće predstaviti još par godina, pa je ono što je Selena sad uradila pravo iznenađenje! Selenita je tako na svom Instagram Storyju objavila fotku na kojoj je vidimo kako nosi narukvicu sa natpisom SG3!

Ubrzo nakon toga, “SG3 Is Coming” postao je trend na Twitteru, što najbolje pokazuje njenu enormnu popularnost, piše E! News! Interesantno, fandom u komentarima masovno izražava ubeđenje da je izlazak albuma jako blizu, iako je Selenita nedavno objavila i mini album na španskom! Doduše, treba reći da je veliki broj muzičara veoma aktivan tokom korona krize, a neki su izbacili i po tri albuma, poput Taylor Swift.

Ovo je idealna prilika da razrešimo i jednu misteriju, a to je zbog čega Selena i čitav njen fandom “pogrešno” označavaju svaki njen novi album. Primera radi, “Rare” je bio označavan kao “SG2” pre nego što je izašao, a što je upućivalo da je u pitanju njen drugi album. To sve koji nisu veliki fanovi dovodi u zabludu, jer to nije istina!

Vratimo se na početak – Selena Gomez prvo i nije bila solista, već je nastupala kao vokal u grupi Selena Gomez & The Scene, koja je postojala od 2008-2012 i objavila tri albuma. Međutim, Sel je kao solista debitovala albumom “Stars Dance”, nakon čega su usledili “Revival” a potom i “Rare”. Dakle, lako je izračunati da je njen naredni album zapravo njen četvrti solistički, a ne treći!

Pročitajte još  Selena noćas odgovarala na pitanja fandoma i savetuje: Stalno učite!

Međutim, razlog zbog čega Selena i selenatori ne računaju “Stars Dance” jeste što ga je ona snimila za svoju staru diskografsku kuću, Hollywood Records. Razlaz sa ovom kompanijom nije bio najbolji, pa ona računa samo albume koji su nastali otkako je ona u Interscopeu. Sve to jeste pomalo neobično, ali nadamo se da je svima sad jasno o čemu se radi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Sramota: Sel zastala da se igra sa dečicom u parku, mediji optužuju da sve radi zbog kamera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.