Nedelje giveawaya: Famoza u saradnji sa Universalom vam poklanja tonu albuma!

Tokom leta smo se potrudili da vam podelimo mnogo toga na našem Instagram profilu, a i sad kad je škola uveliko u toku, nećemo prestajati sa tim. U saradnji sa kompanijom Universal Music Serbia, od ove nedelje poklanjamo vam veliki broj albuma za koje znamo da vas veoma interesuju!

U toku ove nedelje već smo podelili jedan najnoviji album Shawn Mendesa, a sad za vikend imate prvu priliku da osvojiti i album Billie Eilish! Nakon toga, u toku naredne nedelje ponovo ćemo deliti album Shawna Mendesa pa i novi album Taylor Swift! Nakon toga, verujemo da ćemo i ponešto lepo za Arianatore!

To je još jedan razlog da pratite i našu Instagram stranicu, jer se svaki giveaway dešava upravo tamo, s obzirom da je najjednostavnije i vama i nama. Naravno, moramo napomenuti da kako je ovo Universal Music Serbia, sve albume možemo slati samo na adrese u ovoj zemlji!

Pročitajte još  Jadnik: Ariana i Justin odgovorili Tekashiju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nedelje giveawaya: Famoza u saradnji sa Universalom vam poklanja tonu albuma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.