Nimalo prijatno: Kako se Zendaya i Kim Kardashian nose sa lošim komentarima na Twitteru?

Emisije Jimmyja Kimmela su uvek zanimljive, pa među njima se nalazi i segment “Mean Tweets” gde slavne ličnosti čitaju zle tvitove o sebi i odgovaraju na njih, a kako pretpostavljate nije ni malo lako suočiti se sa tim, pogotovo jer kamere beleže reakciju zvezda. U ovom 12. izdanju našli su se Kim Kardashian, Zendaya, Jeff Goldblum, Sarah Paulson i mnogi drugi.

Kim Kardashian je nakon čitanja odlučila da direktno i odgovori na to istom merom, a nešto slično je bilo i u Zendayinom slučaju. “Pre bih posadio otrovan bršljan u svom anusu, nego čuo još jednu reč od Kim Kardashian,” pisalo je u tvitu na koji je Kim odgovorila: “Idi i u radi to, molim te!”

Zendaya je imala malo dramatičniju i mudriju reakciju od Kim, jer je odlučila da pomiriše svoju cipelu! “Kladim se da Zendayina stopala mirišu kao Funyuns,” napisao je jedan korisnik Twittera, misleći na Funyuns grickalice od kukuruza koje se prodaju u Americi. “Hajde da proverimo, hoćemo li,” rekla je Zendaya, a zatim skinula cipelu i pomirisala je. “Ne, meni miriše kao uspeh,” odgovorila je glumica.

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Znate li koje su prave i lažne Kylie i Kim? Dve sestre neverovatno liče na rijaliti zvezde i od toga odlično žive!

One thought on “Nimalo prijatno: Kako se Zendaya i Kim Kardashian nose sa lošim komentarima na Twitteru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.