Nedelje giveawaya: Famoza u saradnji sa Universalom vam poklanja tonu albuma!

Tokom leta smo se potrudili da vam podelimo mnogo toga na našem Instagram profilu, a i sad kad je škola uveliko u toku, nećemo prestajati sa tim. U saradnji sa kompanijom Universal Music Serbia, od ove nedelje poklanjamo vam veliki broj albuma za koje znamo da vas veoma interesuju!

U toku ove nedelje već smo podelili jedan najnoviji album Shawn Mendesa, a sad za vikend imate prvu priliku da osvojiti i album Billie Eilish! Nakon toga, u toku naredne nedelje ponovo ćemo deliti album Shawna Mendesa pa i novi album Taylor Swift! Nakon toga, verujemo da ćemo i ponešto lepo za Arianatore!

To je još jedan razlog da pratite i našu Instagram stranicu, jer se svaki giveaway dešava upravo tamo, s obzirom da je najjednostavnije i vama i nama. Naravno, moramo napomenuti da kako je ovo Universal Music Serbia, sve albume možemo slati samo na adrese u ovoj zemlji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ariana Grande: Hoću duet sa Justinom Bieberom!

One thought on “Nedelje giveawaya: Famoza u saradnji sa Universalom vam poklanja tonu albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.