Jadnik: Ariana i Justin odgovorili Tekashiju!

Reper Tekashi 6ix9ine ozbiljno se bruka ovih dana. Nakon što je optužio Arianu i Justina da će ga pobediti na prevaru u borbi za prvo mesto na američkoj top listi, sad je nastavio sa tom pričom. Ipak, od Ariane, Justina ali i samog Billboarda koji rangira pesme dobio je odgovor koji će ga ućutkati!

Kontroverzni reper koji još uvek robija zbog brojnih kriminalnih dela (doduše, iz kućnog pritvora zbog korona virusa) završio je sa svojim singlom “Gooba” na trećem mestu ovonedeljne američke top liste, dok su Ariana Grande i Justin Bieber očekivano na mestu broj 1, sa “Stuck With U”. Iako je ovakav ishod mogao da predvidi svako, jer su Ariana i Justin daleko, daleko, daleko veće zvezde od repera i pritom imaju humanitarni singl sa fenomenalnom promocijom, Tekashi kaže da je sve namešteljka, piše E! News.

Naime, reper je u ponedeljak veče objavio da njegov tim istražuje to što je neko preko samo šest kreditnih kartica kupio čak 60.000 kopija ove pesme za samo sat vremena. “Kad smo pitali čije su to kreditne kartice, Billboard je rekao da neće da nam kaže”, istakao je Tekashi. On time sugeriše da su Ariana i Justin iz svog džepa kupovali svoju pesmu kako bi ipak pobedili!

View this post on Instagram

thank u to everybody who supported this song, this cause and made this happen. we love uuuuu so much. 🤍 there’s so much to celebrate today. 🤍 however, i would like to say a few things. anyone who knows me or has followed me for a while knows that numbers aren’t the driving force in anything i do. i’m grateful to sing. grateful to have people who want to listen. grateful to even be here at all. i didn’t have a number one for the first five years of my career and it didn’t upset me at all because from the bottom of my heart, music is everything to me. my fans are everything to me. i promise i couldn’t ask for another fucking thing. so with this celebration today, i would like to address a few things which i don’t usually do (i don’t give my energy to drama or strange accusations normally but this has gone a little too far)…my fans bought the song. JUSTIN’S fans bought the song. OUR fans bought this song (never more than four copies each, AS THE RULES STATE). they are ride or die motherfuckers and i thank god every day that i have them in my life. not just when they fight for us to win (even when i ask them not to as i did this week) but because they’re some of the greatest people i know. sales count for more than streams. u can not discredit this as hard as u try. to anybody that is displeased with their placement on the chart this week or who is spending their time racking their brain thinking of as many ways as they can to discredit hardworking women (and only the women for some reason…..), i ask u to take a moment to humble yourself. be grateful you’re even here. that people want to listen to u at all. it’s a blessed position to be in. i’ve had a lot of “almost number ones” in my career and i never said a goddamn thing because I FEEL GRATEFUL TO EVEN BE HERE. TO WANT TO BE HEARD AT ALL …. and you should feel that way too. congratulations to all my talented ass peers in the top ten this week. even number 3. 🥰 and thank u to @billboard for this honor. and thank u to everybody who helped us raise a lot of money for a very important cause this week. love u all a lot.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari je to jako iznerviralo, pa se Tekashiju obratila preko Instagrama! “Moji arianatori su kupili pesmu. Justinovi fanovi su kupili pesmu. Naši fanovi su kupili pesmu (i to niko više od četiri primerka jer su takva pravila). Moji arinatori su uz mene do smrti i shvakog božjeg dana se zahvaljujem što ih imam u svom životu. Ne samo što se oni bore da pobedimo (iako sam ih čak molila da to ne rade ove nedelje), već jer su to najbolje osobe koje zna. U prodaju pesme se ne računa samo preslušavanje preko interneta. Koliko god da se trudiš, ne možeš nas diskreditovati” ističe ona između ostalog. Ari nije direktno prozivala repera ali mu je savetovala da bude skromniji ida bude srećan što je uopšte u vrhu muzičke scene. “Ja sam imala toliko pesama koje su zamalo bile na prvom mestu, i nikad nisam bila ljuta zbog toga. Ja sam srećna što sam ovde gde jesam. Ja čestitam svima koji su u top 10, čak i osobi koja je na mestu broj tri”, zaključuje Ari.

Nakon nje, Tekashiju se obratio i Justin, pa i sam Billboard koji su mu još jednom objasnili da je fizički nemoguće da jedna osoba kupi više od četiri primerka pesme, a pogotovu ne po 5000 primeraka! Tekashi ipak nije odustao već je nastavio da se bruka novim videom u kome kaže da Ariana ništa ne razume i da je to posledica toga što je on za razliku od nje došao iz velikog siromaštva, kao i da ne krivi nju već Billboard koji je navodno sve namestio.

Pročitajte još  Druga osoba: Ariana Grande pokazala svoju pravu kosu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Jadnik: Ariana i Justin odgovorili Tekashiju!

    1. 2 najpoznatije pop zvijezde na svijetu HAHHAHAHAHA dobar vic stvarno…😂😂😂😂😂

    1. Slobodan je već u avgustu jer "otkucao" prijatelje. Praktično će morati da živi kao u zatvoru jer će sigurno stalno pokušavati da ga ubiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.