Billie Eilish mnogo nerviraju komentari o tome kako se ona oblači

Način na koji se Billie Eilish oblači izaziva mnogo komentara, a mnogi od njih nisu nimalo lepi! Muzičarka je prinuđena da stalno čita o tome kako joj odvratno stoje široke majice i pantalone koje toliko voli da nosi, kao i da bi trebalo da više istakne svoje telo. Ipak, ona kaže da je pritisci neće promeniti.

“Kad bih se normalno oblačila, bila bih mnogo zgodnija, da, da, smislite nešto pametnije u komentaru, toga mi je dosta”, napisala je ona na svom Instagram profilu, a uz sliku gde je u još jednoj svojoj prepoznatljivoj kombinaciji.

Billie je već ranije objašnjavala da široku odeću nosi upravo da bi u prvom planu ostala njena muzika, a ne izgled. Takođe, nikako ne treba zaboraviti da je muzičarka maloletna, pa uopšte priča o njenom izgledu i tome kako bi trebalo da se oskudnije oblači ne deluje baš sasvim normalno.

Pročitajte još  Famoza music chart #219 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.