Frizerka otkrila tajnu: Pogledajte kako izgleda prirodna kosa Selene Gomez!

Zvezde se (verovatno) svakog jutra bude sa istom frizurom kakvu imate i vi, pomalo su raščupane, i definitivno im kosa ne izgleda kao da su je pre nekoliko minuta ispeglale. Dok neke zvezde nose umetke na svim mogućim događajima i dok se na crvenom tepihu uvek “šeta” uredna frizura, za druge prilike je dozvoljeno eksperimentisati, a to zna i frizerka Selene Gomez!

Selenina frizerka Marissa Marino iz Los Anđelesa ima tu čast da pomaže Seleni da odabere savršenu frizuru za svaki dan, ali i da istakne njenu prirodnu lepotu kad god to želi. Marissa je zato juče iskoristila priliku da objavi Selenin selfi sa loknastom svetlosmeđom frizurom, što je očigledno njena prirodna kosa jer je Marissa u opisu slike naziva “prirodnom lepotom”.

Ne treba ni da napominjemo da konstantno peglanje i feniranje uzrokuje mnoga oštećenja kose i iako mnoge devojke kod nas imaju ravnu ili talasastu kosu, sve je veći trend konstantno peglanje kose. U Americi pak mnoge devojke imaju prirodne kovrdže koje peglaju do te mere da ih brzo i izgube – to se dogodilo Taylor Swift koja je svoje prelepe lokne izgubila negde oko snimanja albuma “Red”.

Pročitajte još  Nesporazum ili bolesno vređanje? Selenatori besni zbog trenda na Twitteru!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Frizerka otkrila tajnu: Pogledajte kako izgleda prirodna kosa Selene Gomez!

  1. Ja sam imala kovrdžavu kosu, ali je od silnog peglanja i mog truda da se uklopim jer su uvek sve drugarice imale ravnu kosu ona postala talasasta i liči na žbun pa visim kod frizera svakih nedelju dana 😂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.