Čovek sekao struju, tvrdi da ga je Ariana Grande primorala na to!

Čudne priče o zvezdama nastavljaju da stižu, ali jedan poludeli obožavalac Ariane Grande sve je nadmašio. Naime, ovaj 41-godišnji čovek sekao je struju po Vašingtonu i uništavao trafo stanice, a kad je konačno uhapšen, policiji je rekao da je on samo uradio ono što je od njega tražila Ariana Grande!

Upitan da malo objasni zašto bi Ariana to zahteva od njega, on je rekao kako mu je Ari objasnila da ako iseče struju, to će onemogućiti ruske tajne agente da otruju Amerikance. On je policajcima rekao da radi za američku vladu i da mu je zadatak da spreči da se kroz struju šalju otrovi. Interesantno, on je već narednog dana pušten na slobodu.

Ovo je čudno jer je on napravio 5000 dolara štete, a što je još luđe, pre sam dve nedelje bio je uhapšen zbog iste stvari. On je tad pričao da nije ništa kriv, nego da je samo vraćao uređaje za struju koje su krali ruski agenti. Tad je bio optužen za provalu i krađu, ali je pušten da se brani sa slobode.

Pročitajte još  Ana poručuje: Belieberi, šta su vam skrivili Arianatori i Tinisti?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Čovek sekao struju, tvrdi da ga je Ariana Grande primorala na to!

        1. Mislim da oboje trebate da idete da se lecite pogotovo moonlightbae zato sto imas potrebu da guras nos tamo gde mu nije mesto guraj ga u knjigu pametnije bi ti bilo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.