Jorge Blanco ide na turneju sa Tini!

Jorge Blanco i Martina Stoessel već godinama se slabo viđaju zbog svojih obaveza, ali najveće zvezde “Violette” sve će to promeniti, s obzirom da će ići zajedno na turneju! Jorge će zapravo imati južnoameričku turneju, ali će na nekoliko nastupa njegova grupa i on biti predgrupa za Tini!

Jorge će nastupiti u Argentini 24. oktobra i kaže da je vrlo srećan zbog toga. “Uzbuđen sam jer se vraćam u zemlju gde sam odrastao i gde sam toliko toga naučio. Moram da uzvratim Argentini za svu ljubav i privrženost”, ističe on i najavljuje da će se Tini pridružiti i u ovom zemlji ali i u Urugvaju.

“Jako je lepo gledati kako svi mi iz ‘Violette’ odrastamo. Osećam veliki ponos”, ističe on i dodaje da čim mu je Tini uputila pozivnicu zta turneju, on je to prihvatio! Jorge ističe i da će turneja sa Tini biti nešto posebno, a to vidi i kao priliku da njih dvoje snime duet, a nadamo se i da zajedno nastupe izvodeći neke pesme iz “Violette”!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Tini Stoessel o početku veze sa svojim dečkom: Uradila sam potpuno ludu stvar!

3 thoughts on “Jorge Blanco ide na turneju sa Tini!

  1. Ima Boga! 💓 Kad bi izveli makar jednu pesmu iz "Violette" to bi bio takav throwback i veoma emocionalan trenutak..

  2. 😍😍😍😍😍❤❤❤❤
    E to smo čekali i dočekali napokon… 😍😍😍💗💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.