Slatko: Ariana Grande iznenadila Katy Perry i njenog verenika malim poklonom!

Ariana Grande je jako voljena u društvu poznatih, ne samo jer je skromna i zabavna, već i zato što zna da im lepim gestom pokaže da ih ceni! Isto se ponela i prema koleginici Katy Perry koja je u vezi sa Orlandom Bloomom već neko vreme, pa je Ari za njih dvoje zajedno priredila jedno malo ali lepo iznenađenje!

Katy Perry se Arianinim velikodušnim gestom pohvalila u novom intervjuu, pa je ispričala da uopšte nije znala da će se ovo dogoditi ali da je oduševljena! “Orlando i njegov sin i ja večerali smo skoro sat i po, i nakon toliko vremena zamolili smo da platimo, i rekli su nam da se Ariana Grande pobrinula za račun! To je bilo tako kul, čak je i Orlandov sin rekao da je to strava” ispričala je Katy, dodajući da se ovim gestom pohvalila kod svih svojih prijatelja.

“To je jako profesionalan korak i jako sladak gest. Čak je i Orlando rekao, ‘čoveče, stvarno mnogo poštujem tu devojku, jako je dobra’ i zahvalni smo za ovo iskustvo” zaključuje Katy.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kao model: Ariana Grande zapalila Instagram u prelepoj uskoj haljini!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.