Martina Stoessel: Fanovi su ohrabrili Sebastiana i mene da budemo zajedno!

Tini Stoessel je dala poprilično zanimljiv intervju za medije u Urugvaju, gde je kroz nešto više od deset pitanja dala podosta informacija o svojoj aktuelnoj turneji, novom albumu, budućim planovima u svetu glume, ali je ovo bila savršena prilika i da se osvrne na “Violetta” dane, ali i trenutnu vezu sa Kolumbijcem Sebastianom Yatrom!

Martina je istakla da je svaki koncert u okviru “Quiero Volver” turneje poprilično kompleksan zbog brojnih kostima koje ona i njene plesačice moraju da presvuku, ne izostaju ni pesme sa prvog albuma, dok su one sa drugog i još uvek aktuelnog albuma u fokusu, a ne treba zaboraviti ni par novih singlova koji su skoro predstavljeni, a svoje mesto zauzimaju na trećem albumu koji će izaći uskoro.

Poznato je i da je Tini napisala čak 10 od 11 pesama koje se nalaze na “Quiero Volver” albumu i pevačica ističe da to nije bio jednostavan posao! “To su sati i sati posla u studiju, a novi album koji završavam zahtevao je čitavu godinu rada i stiže uskoro,” otkrila je ona i na pitanje kako je došlo do čak pet dueta na albumu, odgovorila je kako to i nije bilo previše komplikovano, jer su svi pod okriljem iste produkcijske kuće.

Pored poslovnih tema, nije izostala ni ona o ljubavnom životu koji sada ima sa Sebastianom i ističe da su veoma srećni zajedno. Tini je upitana ko je povukao prvi potez od njih dvoje, gde pevačica ističe da su to bili mediji i fanovi. “Mediji i fanovi su prvi uvideli nešto, posle smo oboje osećali nešto iznutra, ali to je bilo ohrabrenje za oboje. To je bilo kao ‘Šta nije u redu sa tobom?’, ‘Ja takođe’,” otkrila je Tinita. Ona je takođe upitana da li joj je lakše da se zabavlja sa slavnom osobom ili sa potpunim strancem svetu, na šta iskreno odgovara da joj je lakše što je Sebastian slavan, jer razume situacije u kojima se nalazi, posao kojim se bavi i time ne mora da mu objašnjava kako izgleda jedan dan javne ličnosti.

Pročitajte još  Tini napisala veliko pismo zahvalnosti fandomu u Evropi: Svakog dana sam se radovala što ću vas videti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Martina Stoessel: Fanovi su ohrabrili Sebastiana i mene da budemo zajedno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.